tirsdag 26. november 2013

VL-Redaksjonen tipper Inga Ligaen (Sesong 15)

(Skrevet av Lars-Petter Jensen - Hasletoppen FK)

Årets sesong kommer til å bli rekordjevn, men vi tror det er to lag som kommer til å skille seg ut….Sesongens trend er også litt snodig. De fleste lags managere satser på meget tynne staller og ingen innkjøp. Vi tror derfor at det kommer til å bli stor aktivitet blant flere om det ikke går så bra i starten, de med mest is i magen kommer nok best ut. Her de tipsa vi forventer fra årets sesong;


10 Ise:

Med kun 14 spillere i stallen og det eldste laget i divisjonen, så tror vi det er på tide å ta turen ned i sumpen igjen for Mr. Ø og hans menn. Det er ingen tvil om at denne eminente manageren er i stand til å forvandle gråstein til gull, men vi vil like å se de kunstene han må vise for å overleve her.  Men vi har tatt feil før og det kan jo være at han tryller litt på overgangsmarkedet, å vips er det et helt annet lag. Vi venter spent på hvor han har tenkt å ta dette laget….. Altså ingenting inn

9 Haugen:

Mr. Grønn overrasket nok de fleste, inkludert seg selv, når laget hans tok en av opprykksplassene forrige sesong. Nå er han atter tilbake i det gode selskap, og vi tror det blir med denne sesongen. Her er det enda et lag med få spillere i stallen og alderen er heller ikke på den rette siden. Hva er det Danærn pønsker på? Skal han dra frem et genitrekk rett før seriestart eller er det noen av deres rosa sponsorer som kommer til å hente en magisk spiller eller to fra Asia?? Vi tror det blir med håpet og sender de rett ned igjen…. Hva med spillerkjøp???

8 Hasletoppen:

Vi tippet laget til mr. Jensen på nedrykk forrige sesong, men tok grundig feil. I år tar vi derimot ikke feil. Laget har kvittet seg med to av de aldrende stjernespillerne Heier og Depp. Det har gjort at de har blitt svekket både i forsvar og på topp. HFK er et lag som slipper inn masse mål, men de har hatt Depp til å score like mye, det har derfor gått veien allikevel.  Men med en tynn forsvarslinje og ingen til å score mål blir det nedrykk. De har derimot en spennende midtbane, så vi kan jo ta feil igjen. Mr. Jensen har aldri rykket ned, så det kan gå feil for oss igjen. En av de få som har vært aktive på markedet. Blir spennende å se hva de nye kan føre inn i laget.

7 Kurland:

Enda en manager med stor erfaring som vender tilbake til toppen. Vi tror at laget skal sloss med HFK om den siste nedrykksplassen men at det klarer å karre seg fast i hvert fall denne sesongen. Dette laget har den største stallen og vi er spente på hvordan Mr. Lunde skal få brukt hele stallen og gjøre alle til lags. Men med en slik fantastisk erfaring som denne karen innehar, tar vi det for gitt at det blir halleluja stemning i laget uansett. En jevn førsteelver, men eller er det tynt med ferdigheter. Mange unggutter kan jo pushe de eldre til å yte sitt beste…. Er ikke noe å snakke om ift overganger.

6 St Hansveien:

Mr. Sigurdsan har blitt en skikkelig ringrev i denne ligaen. Han overrasker stadig og vi forventer ikke mindre i år. Som «alle» andre veldig liten stall, men med en skikkelig utrenskning i spillerstallen nå i november  så tror vi Sigurdsan har en PLAN. Vi venter spent på hva som denne karen fra oppe i Varteigs mørke skoger har som sine skumle planer. Det er nok noe skremmende….. Vi tror det er nok til å holde laget på midten av tabellen i år også. Men vi lurer bare på hvor han skal få econ fra?? Noen som vet? Er det snakk om noen kuer han har gjemt unna som han tenker å selge på det ulovlige markedet??

5 Ødegårdssletta:

Nok en gang er det et gjensyn med en erfaren ringrev i årets sesong. Young Ols er en MEGET god manager. Det er litt tynt i forsvar men vi tror at med slike eminente egenskaper Olsen familien innehar ift Ingaligaen, kan det ikke bli noe annet enn suksess! Vi kan ikke annet enn å la oss imponere over den kunnskapen som denne manageren besitter. Her blir det balluba fra første kamp. Vi håper også vi får noen saftige pressemeldinger i løpet av året. Hva er det med overganger i år egentlig??

4 1734 Svingen:

Heller ikke i år går det nok hele veien for unge Karlsen. Er en av de få med overgangsnyheter, men det er nok engang eldre spillere med mye erfaring, og er de sultne nok?  Det ser ut som SAK er litt utålmodig på suksess, vi tror det er en dårlig ide å ikke satse mer på de spillerne som de har fra før. Men det er aldri riktig å avskrive en Karlsen. Vi har tatt feil før og det kan skje igjen. Men vi tror de andre topplagene blir for gode. Ha øynene opp for den aldrende spissen Andre A-E Karlsen, målene avhenger som ofte før om det blir mål herfra…..

3 Sarpefossen:

Masse rutine på denne manageren også. Kan de endelig sloss om gullet? Vi tror de er en medaljekandidat bak de to store Hageeierne. De følger også etter med å prøve ut gullresepten til HH3, nemlig få spillere i stallen. Men er det et lag med masse econ er det dette laget. Her forventer vi et par signeringer om det ikke går som forventet. Ligaens rikeste klubb. Vi lurer på hva onkel Skrue hadde sagt til denne pengebingen?? Laget har en meget sterk første 11. Hva kan det føre til…..

2 Hasle Hageby 3:

Kjempet lenge mot overmakten i naboduellen forrige sesong. Denne ligaen har nemlig blitt Hageby mot resten. Vi tror at det ikke holder i år igjen. Til det er denne karen som han liker å kalle naboen sin helt overlegen……. Det blir derfor bare kjedelig men vi fortsetter derfor rett på toppen…..

1 SIR 5:


Det er ingen over og ingen ved siden…… Som så ofte før og inn i det kjedsommelige…… han vinner igjen. Den ubestridte nr  1!! Nå er vi jo nesten enig i at det vanker en Sir tittel!!



Vi gleder oss til å komme i gang med sesongen og ønsker alle managere og lag LYKKE TIL!!!


_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evense

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar