lørdag 21. september 2013

VL-Redaksjonen tipper Barkebilly Ligaen (Sesong 14)

Varteig League - sesong 14 ble sparket i gang Lørdag 14.09.2013 kl 2100! Etter tradisjonen tro har vi i VL-Redaksjonen satt opp våre tabelltips for Barkebilly Ligaen! Tipsene er opparbeidet etter lagenes spillerstaller etter runde 1, så det er selvfølgelig mange faktorer som kan påvirke lagenes plasseringer i løpet av sesongen! Dette er de 10 lagene som skal kjempe om å vinne Inga Ligaen denne sesongen. Vi starter fra bunnen og jobber oss oppover!


10 Bergbykroken FK

Her blir det veldig gambling fordi det er såpass mange nye lag. Men ser vi på styrken på stallen, så ligger BFK meget tynt ann. Klarer de å oppnå bedre enn den absolutte jumboplass, bør de si seg fornøyd. Et tips; sats på de unge spillerne.

9 FC Sørbyløkka

Tobias Fjærestad er en ivrig fotballspiller med tæl og gøts. Men hvordan er han som manager?
Vi går utfra en svak stall og tror de havner på 9. plass. Men Fjærestad er absolutt en manager å se opp for!

8 Bede Bataljonen

Thomas Olafsen er en av de mest punche managerne i Varteig League, som krever mye av sine spillere. Dette kan på lang sikt være en suksessfaktor. Han er heller ikke redd for å spørre rutinerte managere om råd (i Navestad dusjen), som kan gjøre at han får et forsprang på sine konkurrenter. Likevel tror vi de ender langt nede i debutsesongen.

7 Borgen Buas Venner

Mr. Almkvist a.k.a Tom Cruise er også en punch manager. Hans engasjement og tæl kan bidra med at laget havner høyere på tabellen. Men laget er svakt, så vi tror de ender på en helt OK 7. plass.

6 Hiffærne IF

Hiffærne har en rimelig sterk midtbane. De kan fort vinne kamper på grunn av dette. Vi tror dette blir en middels sesong, men StianW har en god del spillere som han kan bygge et lag rundt. Hiffærne spås en spennende fremtid!

5 Vestvoldlia FK

Manager Dmp_no har et greit mannskap og har en brukænes første ellever. Riktignok er det tynt i rekkene, men vi tror at Vestfoldlia ender på en respektabel 5. plass.

4 Hasle FF

Hasle FF har et av de sterkeste lagene i denne ligaen. Men vi tror likevel at de havner på den sure 4. plassen. De har spillere som kan bli en god stamme i klubben, så med kjøp av gode unggutter, så kan Hasle bli et lag å se opp for i fremtiden.

3 FK Blessomveien

Blessomveien har et temmelig ungt og spennende mannskap. Vi tror at FKB tar den første opprykksplassen og kan se lyst på fremtiden. Brage Bjørnsmoen er en meget sterk midtbane, som kan være en avgjørende spiller som sørger for at FKB rykker opp. 

2 Rufus IF

Velkommen tilbake Mr. Bø! 
Rufus er igjen tilbake i Varteig League og Håvard Bø vet hva som skal til for å lykkes! Hans managererfaring holder i massevis til at Rufus rykker opp denne sesongen.

1 Bukkhornet IL

Det er veldig stas å ønske EasyCure velkommen i Varteig League. Vi tør påstå å si at EasyCure er en av VLs sterkeste managere. Han har allerede handlet inn spennende spillere, som kommer til å være nøkkelspillere i fremtiden. EasyCure har en meget spennende fotballfilosofi, som garantert kommer til å gi suksess på kort OG lang sikt. Bukkhornet tar 1. plassen denne sesongen!



LYKKE TIL ALLE SAMMEN

_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evense

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar