fredag 13. september 2013

Varteig League utvides til 4 divisjoner!

Etter en voldsom vervekampanje i preseason mellom sesong 13 og 14 fant styret i VL-FF at det var på høy tid å opprette enda en ny divisjon i Varteig League! 10 nye manager/lag har dukket opp i ligaen de siste to uken, og dette er de ti lagene som vil spille i Varteig Leagues laveste divisjon (Barkebilly Ligaen) den kommende sesongen;

Rufus IF/Håvard B, Bukkhornet IL/Are H, Bergbykroken FK/Torstein R, Bede Bataljonen/Thomas O,Hasle FF/Pål Martin W, Hiffærne IF/Stian W, FK Blessomveien/Alexander K, FC Sørbyløkka/Tobias F,Borgen Buas Venner/Jonas A, Borgen IL/Kim B

Siden en ny divisjon er opprettet vil det også si at det vil bli endringer av navn på divisjonene i Varteig League! Divisjonene vil få Varteig relatert navn som passer inn i forhold til deres rangering i Varteig sin historie. 

Divisjon 1 - Inga Ligaen

Inga fra Varteig er Varteig sin aller viktigste historiske person, og ubestridte førstedame. Det er derfor et soleklart navn valg på ligaens første div/eliteserie.









Divisjon 2 - Birkebeiner Ligaen:

Birkebeinerne var en opprørsflokk som hadde så dårlig stell med fottøyet sitt, fattige og forkomne som de var, at de surret bjørkenever rundt føttene for å holde varmen. To av de aller mest kjente Birkebeinerne het Torstein Skevla og Skjervald Skrukka, og det var nettopp de to som reddet den to år gamle Håkon Håkonsson (Inga fra Varteig sin sønn og kongsarving) fra Baglerne som hadde kontroll over området (Varteig) der han ble født.





Divisjon 3 - Indianer Ligaen:

Tidligere divisjon to har blitt flyttet et nivå ned. Alle har vel hørt uttrykket Varteig Indianer eller Varteig Indianere, men de fleste er nok ikke klar over at de blir kalt det etter at noen Vartinger saboterte byggingen av Østfoldbanens østre linje med dynamitt i 1902.






Divisjon 4 - Barkebilly Ligaen

Barkebillyer har vi skrevet om i presserommet tidligere. Vi oppfordrer derfor alle som ikke er sikkre på hvorfor Varteig Leagues laveste divisjon alltid må hete Barkebilly Ligaen til å lese BigOls (Ingaleden FK) sine refleksjoner om Barkebillys HER:






Da gjenstår det bare å ønske samtlige 40 lag/managere i Varteig League lykke til med sesong 14! Vi ser frem til å følge med på hva ligaen ferskeste og etablerte managere klarer å få ut av lagene sine på banen, og ikke minst så gleder vi oss til å høre fra dere i presserommet!!!



Første runde av Varteig League Sesong 14 sparkes i gang Lørdag 12.09.2013 kl 21.00!!!



________________________________________________________________
For VL-FF (Varteig Leagues FotballForbund)
VL-FF president – Håkon Håkonsson
Asle Trafo og Leif Levinsen (VL-FF – visepresidenter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar