lørdag 21. september 2013

VL-Redaksjonen tipper Barkebilly Ligaen (Sesong 14)

Varteig League - sesong 14 ble sparket i gang Lørdag 14.09.2013 kl 2100! Etter tradisjonen tro har vi i VL-Redaksjonen satt opp våre tabelltips for Barkebilly Ligaen! Tipsene er opparbeidet etter lagenes spillerstaller etter runde 1, så det er selvfølgelig mange faktorer som kan påvirke lagenes plasseringer i løpet av sesongen! Dette er de 10 lagene som skal kjempe om å vinne Inga Ligaen denne sesongen. Vi starter fra bunnen og jobber oss oppover!


10 Bergbykroken FK

Her blir det veldig gambling fordi det er såpass mange nye lag. Men ser vi på styrken på stallen, så ligger BFK meget tynt ann. Klarer de å oppnå bedre enn den absolutte jumboplass, bør de si seg fornøyd. Et tips; sats på de unge spillerne.

9 FC Sørbyløkka

Tobias Fjærestad er en ivrig fotballspiller med tæl og gøts. Men hvordan er han som manager?
Vi går utfra en svak stall og tror de havner på 9. plass. Men Fjærestad er absolutt en manager å se opp for!

8 Bede Bataljonen

Thomas Olafsen er en av de mest punche managerne i Varteig League, som krever mye av sine spillere. Dette kan på lang sikt være en suksessfaktor. Han er heller ikke redd for å spørre rutinerte managere om råd (i Navestad dusjen), som kan gjøre at han får et forsprang på sine konkurrenter. Likevel tror vi de ender langt nede i debutsesongen.

7 Borgen Buas Venner

Mr. Almkvist a.k.a Tom Cruise er også en punch manager. Hans engasjement og tæl kan bidra med at laget havner høyere på tabellen. Men laget er svakt, så vi tror de ender på en helt OK 7. plass.

6 Hiffærne IF

Hiffærne har en rimelig sterk midtbane. De kan fort vinne kamper på grunn av dette. Vi tror dette blir en middels sesong, men StianW har en god del spillere som han kan bygge et lag rundt. Hiffærne spås en spennende fremtid!

5 Vestvoldlia FK

Manager Dmp_no har et greit mannskap og har en brukænes første ellever. Riktignok er det tynt i rekkene, men vi tror at Vestfoldlia ender på en respektabel 5. plass.

4 Hasle FF

Hasle FF har et av de sterkeste lagene i denne ligaen. Men vi tror likevel at de havner på den sure 4. plassen. De har spillere som kan bli en god stamme i klubben, så med kjøp av gode unggutter, så kan Hasle bli et lag å se opp for i fremtiden.

3 FK Blessomveien

Blessomveien har et temmelig ungt og spennende mannskap. Vi tror at FKB tar den første opprykksplassen og kan se lyst på fremtiden. Brage Bjørnsmoen er en meget sterk midtbane, som kan være en avgjørende spiller som sørger for at FKB rykker opp. 

2 Rufus IF

Velkommen tilbake Mr. Bø! 
Rufus er igjen tilbake i Varteig League og Håvard Bø vet hva som skal til for å lykkes! Hans managererfaring holder i massevis til at Rufus rykker opp denne sesongen.

1 Bukkhornet IL

Det er veldig stas å ønske EasyCure velkommen i Varteig League. Vi tør påstå å si at EasyCure er en av VLs sterkeste managere. Han har allerede handlet inn spennende spillere, som kommer til å være nøkkelspillere i fremtiden. EasyCure har en meget spennende fotballfilosofi, som garantert kommer til å gi suksess på kort OG lang sikt. Bukkhornet tar 1. plassen denne sesongen!



LYKKE TIL ALLE SAMMEN

_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evense

VL-Redaksjonen tipper Birkebeiner Ligaen (Sesong 14)

Varteig League - sesong 14 ble sparket i gang Lørdag 14.09.2013 kl 2100! Etter tradisjonen tro har vi i VL-Redaksjonen satt opp våre tabelltips for Birkebeiner Ligaen! Tipsene er opparbeidet etter lagenes spillerstaller etter runde 1, så det er selvfølgelig mange faktorer som kan påvirke lagenes plasseringer i løpet av sesongen! Dette er de 10 lagene som skal kjempe om å vinne Inga Ligaen denne sesongen. Vi starter fra bunnen og jobber oss oppover!

10 Varteig IL

Yngste av Foss brødrene gjorde en veldig bra jobb forrige sesong og rykket opp til Birkebeiner Ligaen. Han fikk dermed prisen som sesongens manager.
Spørsmålet nå er om han klarer å holde sitt kjære VIL oppe i den nest sterkeste divisjonen. Vi har våre tvil. Stallen er ikke klar for dette steget og vi tror de får en tung sesong. Det eneste som kan gi Varteig håp er om de unngår skader, samtidig som de argeste motstanderne får mange skader og suspensjoner.

9 Navestad IF

Kim Grønn er en meget dyktig manager og gjorde en sterk jobb med å havne på en 6. plass forrige sesong. 
Herr Grøn har selv sagt at det må gjøres store forandringer for at Navestad kan bli et storlag. Han er i ferd med å fostre opp en del unggutter, som i fremtiden kan bli en sterk stamme i klubben. Men dette vil ta tid. Vi tror det blir en tung sesong for NIF denne sesongen, men gleder oss over at Grønn jobber med å få opp en yngre generasjon. Forandring fryder!

8 Kurland FK

Åsmund Lunde er en manager med pondus. Det Lunde jobber med nå er veldig spennende. Akkurat som Navestad, så jobber Lunde med et generasjonsskifte. De har en voldsomt stor stall med hele 21 spillere. De har mange unge spisser og unge forsvarsspillere.
Stallen er per dags dato ikke sterk nok til å hevde seg, men kan bli veldig sterke i fremtiden. Vi tror de må ta et steg tilbake før de kan ta to steg frem. Nedrykk på Lundes Kurland FK.

7 Ryesvei Wednesday

Dette er et noe vågalt tips. Mange vil hevde at Ryesvei ikke har noe i Birkebeiner Ligaen å gjøre. Men Espen Kristiansen har vist at han er en meget dyktig manager som ivrer på suksess.
Han har en meget tynn midtbane, samt to spillere som skal legge opp etter denne sesongen. Men vi tror faktisk at Ryesvei med miste margin holder seg oppe i divisjonen. Forsvarsskansen Sorai kommer til å være en megaviktig spiller for at de skal holde seg oppe.

6 Haugen FC

Dana Grønn har en sterk førsteellever, men etter dette er det tynt i rekkene. Vi tror derfor at de ender opp litt under midten i en lang sesong. De har en noe tynn stall for at de kan hevde seg særlig høyt på tabellen.

5 Lundekroken IL

Godeste GOF (Glenn Ove Foss) bygger virkelig sten på sten. Etterhvert begynner stallen å se rimelig sterk ut. GOF vant forrige sesong og rykket opp til Birkebeiner Ligaen uten problem.
Denne sesongen tror vi blir en mellomsesong der de kan ta sterke seire samtidig som de kan gå på noen saftige smeller. Men alt i alt så blir dette en god sesong der Lundekroken havner på en respektabel 5. plass. 

4 Bede County

County har et meget ujevnt lag. Førsteelleveren ser sterk ut, men bak i rekkene er det ikke særlig tyngde.
Mr. Bill har bevist at han kan gjøre store ting med små midler og tror derfor at fargeklatten havner på en sterk 4. plass. Dett kan være bittert å havne på denne plasseringen, men vi tror det er sunt for County at de ikke rykker opp til det ypperste selskap enda.

3 Ødegårldssletta FK

Ødegårdssletta har per dags dato et nokså tynt forsvarsledd. Men midtbanen og angrepet er sterkt. Olsen har også en enorm autoritet og et voldsomt vinnerinstinkt. Vi tror derfor at ØFK tar den første opprykksplassen.

2 Tindlund Tigrene

Til slutt måtte TT ta den tunge veien ned en divisjon. TT har flere ganger blitt tippet nedenom og hjem grunnet tynn stall, men de har gang på gang tvunget seg til en ny kontrakt i det ypperste selskap. Det var en tung dag da endelig beskjed kom om at JJs mannskap måtte ta turen ned i Birkebeiner Ligaen, men vi tror det i det lange løp bare er sunt at de falt ned.
Nå kan de utnytte muligheten til å bruke tid og econ på å utvikle neste generasjon. JJs vinnerinstinkt og iver på opprykk til det ypperste selskap gjør at TT tar 2. plass denne sesongen.

1 Bede FC

Ligaens desidert sterkeste stall. Riktignok er det tre personer som legger opp etter denne sesong, men det betyr ingenting fordi nye krefter tar over.
Alt annet enn opprykk vil være en gedigen skuffelse og de bør valse igjennom denne ligaen. Nå begynner Mats Grønn å få et såpass sterkt lag at de kan begynne å se frem til en lang og hyggelig tilværelse i Inga Ligaen. En soleklar favoritt denne sesong!


LYKKE TIL ALLE SAMMEN

_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evense

fredag 20. september 2013

VL-Redaksjonen tipper Indianer Ligaen (Sesong 14)


Varteig League - sesong 14 ble sparket i gang Lørdag 14.09.2013 kl 2100! Etter tradisjonen tro har vi i VL-Redaksjonen satt opp våre tabelltips for Indianer Ligaen! Tipsene er opparbeidet etter lagenes spillerstaller etter runde 1, så det er selvfølgelig mange faktorer som kan påvirke lagenes plasseringer i løpet av sesongen! Dette er de 10 lagene som skal kjempe om å vinne Inga Ligaen denne sesongen. Vi starter fra bunnen og jobber oss oppover!

10. Sarpsborgbomsene
Sist men ikke minst Sarpsborgbomsene. Har ett greit lag, men varierer for mye i prestasjonene. Har hatt
sesonger som laget har ligget relativt høyt på tabellen, men ender alltid opp i bunnen. Er det psyken
som er dårlig eller er det bare ett spørsmål om når det snur? Er treneren kanskje for opptatt av
pipeblåserene og glemmer å coache laget... (siden han selv er tidligere dommer). ;) Spennende er det i
alle fall med Bomsene, kampene blir alltid underholdene. 
Største stjerne: Godfrey Bryan

9. 1738 Borgenhaugen FK
Også ett lag med høy snitt alder og muligens liten gnist. De siste sesongene har laget prestert bra,
men vi føler det må større utskiftninger til for å komme høyere på tabellen. Det er mulig laget
overpresterer i år også, men det er ikke mange år til før det kommer ett ras. Klarer Mr. Paulsen å
skife ut og skaffe seg noen gode signeringer i år, kan han fort komme til å ligge høyere.
Største stjerne: Tae-Kyoun Geum

8. Skoglund IF
Gode bakevarer, men skal man blande fotball og baking? Kanskje det har blitt for mye boller på laget,
siden de er har rykket ned? Ett ferdighetsmessig godt lag fra keeper og frem til midten, men snitt
alderen i disse leddene er noe av det høyeste i hele divisjonssystemet. Her mangler det kanskje litt
glød? Ungdommen er tydeligvis presset frem på banen og må ta seg av løpigen, men ferdihetsmessig holder
disse unge "bakerene" ikke mål. Skal det bli noen mål i år, må det nye spisser inn. Vi tror på en litt
laber sesong og tror ikke lavkarbo dietten slår til riktig ennå. 
Største stjerne: Heine Bruvold

7. Tune IL
Ett vrient lag å møte og er defensivt gode. Mangler litt over hele linja fr å hevde seg i toppen, men
har noen gode talenter på gang. Det er mulig det bygges lag for fremtiden her, men det vil nok gå ett
år eller to før vi ser Tune som ett topplag i divisjonen. Har en alderene superstjerne i Krister
Larsen, som helt klart er ligaens beste keeper. Han kommer nok til å redde mange poeng og
forhåpentligvis vil gode reddninger smitte over som positiv energi på resten av laget. 
Største stjerne: Krister Larsen

6. Sarpsborg FK
En spiller som S08 hadde trengt og en superstjerne i Sarpefotballen gjennom mange år. Klarer han å få
overført sine kunnskapet til sine spillere og skape ett topplag? I bakre rekker er det mer enn godt
nok, men fremover på banen er det så som så. Har Mr Berby hengt seg for mye opp i talentutvikling?
Laget er jo verdt en masse econ, men hva hjelper det når det er resultatene som teller... Kanskje
manageren bygger seg opp en formue og kommer til å kjøpe seg noen superstjerner etterhvert? Hvem vet? I
år tror vi ikke det blir høyere enn en 6 plass om ikke Onkel Skrue begynner å tømme pengebingen.. Dag
Telstad er nok en av de størte stjernene, men hva hjelper det med en super back? 
Største stjerne: Ryszard Tarasiewicz

5. Apolloveien Galaxy
Vi tror nok ikke dette holder hele veien. En noe ujevn stall med aldrene stjerner. Dette blir kanskje
sesongen da laget blir fornyet? Samtidig er dette en manager som klarer å få mye ut av lite. Dette er
også en manager som har jobbet utrolig mye på egenhånd og sammen den meriterte Per Gunnar Lunde(PGL) på
GunnarLundestadion. PGL har kjørt og styrt unge Kristoffer med jernhånd og her har det ikke vært noe
kjære mor. Det har vært både kjeft, straffetrening og flere lusinger, men også ett og annet rosende ord
om PGL har hatt dagen og Kris har vært ekstra supergod. Vi tror det bare blir nesten i år.
Største stjerne: Per Gunnar Lunde

4. Lande FK
Macca Pakka eller Mr. Latino er en av de største utfordrerene til å gå direkte opp og vi er slettes
ikke sikre på at han endre på 4 plassen. Vi er spente på om han klarer å snu den negative trenden som
var i laget sist sesong. Mr. Latino er en slu taktiker, men ikke la dere lure av det sleskete
Mexicanske gliset, han slår til når dere minst aner det. Han har tidligere ledd av ryktene om at
Lundekroken skal ligge høyere enn han på tabellen, men ups nå har det jammen i meg skjedd. Er dette noe
som trigger den unge teknikeren? Vi venter i spenning. Laget ser bra besatt ut på alle plasser, kunne
kanskje trenge en skikkelig stjerne spiller? 
Største stjerne: Raymond Rodriguez

3. Taterhaugen IF
Vi tror dette blir sesongens store overraskelse som belønnes med direkte opprykk. En jevn og bra stall,
men muligens noe mangler helt på topp. Det tar de muligens igjen for med lagets to stjernespillere i
Zachery Cambell(om vi kan kalle forsvarspillere for stjerne spillere) og vår svenske venn Åke Wiberg.
Den kjappe og hardtskytende midtbanespilleren blir ligaens store poengkonge og en gullfugel for Mr
Hovelsen om han holder seg skadefri. 
Største stjerne: Åke Wiberg

2. Fjelldal Flyers FC
Har vært så nære så nære, men ennå ikke tatt steget opp og vi tror at i år er året. Det er usikkerhet
rundt keepere situasjonen og vi tror laget trenger en bedre keeper for å klare det, men det ryktes om
ny keeper på gang. Har en jevn stall uten de helt store stjernene, men vil bli avhengig av at Paul
Sannerud og Nicholas Rørtveit leverer varene. 
Største stjerne: Paul Sannerud

1. Real Sika
Hadde en mellomsesong i fjor og vi tror Mr Jensen slår tilbake. Har en jevn tropp og vet hva som skal
til for å gå opp. Hadde kanskje trengt en god spiss til og muligens en midtbane elegant, ellers ser
stallen sterk ut. Vi tro Cato Larsen, Vilhelm Böse og Håvar Enger blir de viktigste spillerene og som
må holde seg skade fri. 
Største stjerne: Cato Larsen


"Ellers håper jeg alle lagene gjør en super sesong og gjør tipsene til skamme.
Dere som ble tippet langt ned, bruk dette til motivasjon.
Dere på toppen, bevis at dere var verdige plassene på toppen.." 
Sitat Glenn Ove Foss,  Lundekroken IL


LYKKE TIL ALLE SAMMEN


_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evense

VL-Redaksjonen tipper Inga Ligaen (Sesong 14)


Varteig League - sesong 14 ble sparket i gang Lørdag 14.09.2013 kl 2100! Etter tradisjonen tro har vi i VL-Redaksjonen satt opp våre tabelltips for Inga Ligaen! Tipsene er opparbeidet etter lagenes spillerstaller etter runde 1, så det er selvfølgelig mange faktorer som kan påvirke lagenes plasseringer i løpet av sesongen! Dette er de 10 lagene som skal kjempe om å vinne Inga Ligaen denne sesongen. Vi starter fra bunnen og jobber oss oppover!


10 Hevingen:

Lille Jansson ble kåret til årets manager forrige sesong, og vi tror han trenger å trikse frem noen "mad skills" for å overleve i toppdivisjonen. Her holder det ikke med bare kos og klemz men stallen må styrkes eller han må finne frem et meget stort taktikkbrett for å lure alle motstandere. Vi tror dette bærer rett ned, men gleder oss over å ha en Jansson med oss denne sesongen også her oppe. Vi kan ikke se at de har styrket stallen med noe å melde videre om....

9 Ingaleden:

Vår kjære BigOls er atter en gang i blant oss i Ingaligaen. Vi skal lete lenge etter en manager som denne karen, som med sitt karismatiske ytre setter en meget god karakter på hele divisjonen og for den saks skyld hele ligaen. Han har vært med lenge og det viser seg på laget hans også. Er litt for gammel årgang fortsatt her og vi tror det må satses mer ungt skal BigOls få dreis på dette og beholde plassen. Ser ikke ut som det er masse econ i banken heller, så vi tror det blir rett ned igjen. Men om den eldre Olsen får tak i en ny vaffelrøre tyv, som kan stjele vaffelrøre fra Hasletoppens vaffeldronning, Kari Braadland, får vi kanskje se at de spiser seg fast i toppen en sesong mer enn vi tipper.... Derek Coutho og et par unggutter er hentet inn i stallen.

8 Hasletoppen:

Etter mange sesonger i toppen, hvor de har blitt reddet på streken og blitt sendt opp etter nedrykk pga utvidelser av ligaen, tror vi det er på tide at HFK tar den sure siste nedrykksplassen. De har klart seg med nød og neppe mange ganger. Nå er et derimot slutt på flaksen og laget er ikke godt nok i dette selskapet. Vi tror at manager Jensen må fullføre generasjonsskiftet han har snakket om i flere år, men det virker som om han ikke har turt å slippe det gamle karene avgårde. Vi kan jo ta feil og det kan jo komme inn noen nye signeringer den nærmeste tiden som kan endre dette tipset. Karis vafler er i alle fall meldt klare i år igjen (om ikke BigOls stikker av med alt sammen) Ingen nye spillere er kommet inn.

7 Ise :

Sexyboy Østby leder sitt lag Ise med jernhånd. Her er det ikke mye som slipper ut eller inn. Vi tror denne nazidisiplinen som unge Pål har på dette laget er grunnen til at dette egentlig middelmådige laget overrasker hvert år. Vi blir derfor ikke overrasket om han klarer å holde laget i toppen enda en sesong og kaprer den siste sikre plassen. Sexy fotball er et stempel som de har fått,  men vi tror det heller er mye sex på klubbhuset som er løsningen på suksess. Så om det blir mange damer på spillerne i løpet av sesongen, så går det nok greit denne gangen også.Vi finner ingen nye spillere som har sluppet inn i denne stallen heller....

6 St. Hansveien:

Manager Sigurd Elseth kom som et friskt pust inn i toppdivisjonen forrige sesong og overrasket alle, inkludert han selv, med å starte med å knuse HHFK5. Det endte tilslutt med medalje også. Denne manageren har spilt synth musikk for full guffe før hver kamp, det har kanskje skremt både egne spillere og motstanderen. Vi tror derimot at laget vil merke at de andre lagene har lært og vil komme med hallelujakor før hver kamp mot dette laget. Laget unge Elseth disponerer er bra, men vi tror mange av spillerne vil få merke trykket i den vanskelige 2. sesongen. Men skulle de finne på noe lurt er det ikke langt unna at de kan lure oss og blande seg inn i medaljestriden igjen. Vi finner heller ikke her noen nye spillere....

5 Hestemoen:

Den gamle mester er også tilbake i blant de store. Skal de endelig få vist at de hører til her opp igjen? Det tror vi! Nå er ikke stallen helt komplett, men vi ser en meget god første 11er og en manager med uante talenter. Derfor tipper vi at det blir en såpass høy plassering. Vi forventer mange utspill fra denne manageren om han aner at det er korrupsjon eller noe lignende i gjære blant de involverte i VL administrasjonen. Det er kan ende med poengtrekk eller lignende men vi håper det ikke blir noe kluss. Her ligger alt klart for at hestene skal nærme seg toppen igjen. Kan også overraske med å melde seg inn i medaljestriden men da må de unngå skader på nøkkelspillere. Hva med nye spillere her , nei ingen å se....

4 1734 Svingen:

Hos unge Mr. Karlsen virker det som det bygges et nytt storlag stein på stein. Vi avskriver likevel ikke denne ringreven i år heller. Han har alltid et ess i ermet, men vi tror ikke på medalje i år og de ender på den litt sure 4. plassen. Det er nok manageren fornøyd med, men det kresne hjemmepublikumet  er det verre å tilfredsstille. De er vant til å være med å kjempe om gull og vi tror unge K må bestille mange flasker med Fernet Branca skal publikum tilfredstilles, for det blir ikke gull i år! Men vi gleder oss til å se mange av unggutta som er på vei opp og frem i Svingen. Ingen storsigneringer, men altså mye spennende ungt har tatt veien inn.

3 Sarpefossen:

Sjefen er virkelig på vei til å bli en av sjefene her i Ingaligaen. De har et meget godt lag og masse econ på banken. Aner vi et nytt storlag i ligaen? De satser meget ungt og det er noen gode unggutter som de bygger opp. Vi er imponert over kvaliteten på stallen og tror at det er opp til hvordan manageren klarer å holde alle stjernene fornøyde gjennom sesongen. De kan fort være med å kjempe om gullet i år allerede. Sjefen er en rutinert manager i X11 sammenheng så her er det bare å glede seg til hvordan dette skal gå. Vi tror et blir minst medalje men er litt usikre på om det blir mer enn bronse. Et par unggutter er det som vi kan se ha kommet inn, men det kan jo komme noen storsignering før vi aner det....

2 Hasle Hageby 3:

Kongen Carl!! Er det så mye mer å si..... Ja han får det til nesten i år igjen. Men det eneste som står i veien er at stallen er for tynn og en viss revansjesugen nabo.... Vi tror han ikke er like heldig med skader to sesonger på rad, så om det ikke kommer inn et par stjernesigneringer på høyde med resten av stallen kan det bli vanskelig med gull igjen. Det kan jo løses på andre måter også. Vi erindrer en viss glede fra Mr. S ved bål brenning, så om han blir sint kan han jo bare brenne ned klubbhuset til naboen?? Det kan jo hjelpe mot å tape gullet til naboen. Men denne mannen KAN IKKE undervurderes og han har jo knust all motstand før. Et par unggutter er det som foreløpig har tatt veien inn dørene hos 3 ern.

1 GULL GULL GULL GULL GULL (Hasle Hageby 5):

Femmern tar gullet hjem igjen. Blir jo dumt å tippe noen andre, for denne mannen har tapt litt for mye de siste sesongene og vi tror han gjør som før, nemlig slår hardt tilbake. Mesteren, han som skulle blitt tiltalt som SIR, han er tilbake der han hører til. Vi tror at gullet ikke kommer så lett som før, men det er ingen tvil om at vi tipper de på topp. Laget er fortsatt topp, men mange av de andre lagene har nærmet seg og ikke alle frykter kampene mot Mr. K den eldre som før. Alle de andre har et ønske om å slå dem, bare på grunn av historien deres, men de nyter også stor respekt fra (de fleste) andre lagene og deres managere. Vi gleder oss til å følge med på hvordan dette laget vil utvikle seg videre...... 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN


_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evense

fredag 13. september 2013

Varteig League utvides til 4 divisjoner!

Etter en voldsom vervekampanje i preseason mellom sesong 13 og 14 fant styret i VL-FF at det var på høy tid å opprette enda en ny divisjon i Varteig League! 10 nye manager/lag har dukket opp i ligaen de siste to uken, og dette er de ti lagene som vil spille i Varteig Leagues laveste divisjon (Barkebilly Ligaen) den kommende sesongen;

Rufus IF/Håvard B, Bukkhornet IL/Are H, Bergbykroken FK/Torstein R, Bede Bataljonen/Thomas O,Hasle FF/Pål Martin W, Hiffærne IF/Stian W, FK Blessomveien/Alexander K, FC Sørbyløkka/Tobias F,Borgen Buas Venner/Jonas A, Borgen IL/Kim B

Siden en ny divisjon er opprettet vil det også si at det vil bli endringer av navn på divisjonene i Varteig League! Divisjonene vil få Varteig relatert navn som passer inn i forhold til deres rangering i Varteig sin historie. 

Divisjon 1 - Inga Ligaen

Inga fra Varteig er Varteig sin aller viktigste historiske person, og ubestridte førstedame. Det er derfor et soleklart navn valg på ligaens første div/eliteserie.









Divisjon 2 - Birkebeiner Ligaen:

Birkebeinerne var en opprørsflokk som hadde så dårlig stell med fottøyet sitt, fattige og forkomne som de var, at de surret bjørkenever rundt føttene for å holde varmen. To av de aller mest kjente Birkebeinerne het Torstein Skevla og Skjervald Skrukka, og det var nettopp de to som reddet den to år gamle Håkon Håkonsson (Inga fra Varteig sin sønn og kongsarving) fra Baglerne som hadde kontroll over området (Varteig) der han ble født.





Divisjon 3 - Indianer Ligaen:

Tidligere divisjon to har blitt flyttet et nivå ned. Alle har vel hørt uttrykket Varteig Indianer eller Varteig Indianere, men de fleste er nok ikke klar over at de blir kalt det etter at noen Vartinger saboterte byggingen av Østfoldbanens østre linje med dynamitt i 1902.






Divisjon 4 - Barkebilly Ligaen

Barkebillyer har vi skrevet om i presserommet tidligere. Vi oppfordrer derfor alle som ikke er sikkre på hvorfor Varteig Leagues laveste divisjon alltid må hete Barkebilly Ligaen til å lese BigOls (Ingaleden FK) sine refleksjoner om Barkebillys HER:






Da gjenstår det bare å ønske samtlige 40 lag/managere i Varteig League lykke til med sesong 14! Vi ser frem til å følge med på hva ligaen ferskeste og etablerte managere klarer å få ut av lagene sine på banen, og ikke minst så gleder vi oss til å høre fra dere i presserommet!!!



Første runde av Varteig League Sesong 14 sparkes i gang Lørdag 12.09.2013 kl 21.00!!!



________________________________________________________________
For VL-FF (Varteig Leagues FotballForbund)
VL-FF president – Håkon Håkonsson
Asle Trafo og Leif Levinsen (VL-FF – visepresidenter