lørdag 29. juni 2013

VL-Redaksjonen tipper Inga Ligaen (Sesong 13)

Varteig League - sesong 13 sparkes som de fleste som elsker fotball har fått med seg i gang Lørdag 29.06.2013 kl 2100! Etter tradisjonen tro har vi i VL-Redaksjonen satt opp våre tabelltips for Inga Ligaen! Tipsene er opparbeidet etter lagenes spillerstaller pr 28.06.13, så det er selvfølgelig mange faktorer som kan påvirke lagenes plasseringer i løpet av sesongen! Dette er de 10 lagene som skal kjempe om å vinne Inga Ligaen denne sesongen. Vi starter fra bunnen og jobber oss oppover!

10. Bede County
Bills mannskap er i svakeste laget for at de skal kunne overleve det skyhøye nivået i Ingaligaen. Dessverre for fargeklatten vil han neste sesong nok en gang spise bringebær med de mediume.

9. Tindlund Tigrene
Hver sesong tipper vi TT på nedrykk og hver sesong gjør de tipset til skamme. Men om vi fortsette, må vi vel før eller senere treffe? Nok en gang disponerer JJ den svakeste troppen i divisjonen. Men for all del, hissigproppen vet å utrette mirakler.

8. St. Hansveien BK
Nyopprykka Elseth og hans menn kommer til å få et tøft møte med det ypperste ligasystemet har å by på. Laget har ikke nok sprut i shortsene til å tukte de største lagene. Derfor tror vi de kaprer den siste nedrykksplassen.

7. Ødegårdsletta FK
Ødegårdsletta har etter hvert stablet på beina en solid tropp som er kapabel til å overleve i toppdivisjonen. Med marginene på sin side og med sin managers ferdighet, vil sletta kapre den første «overlevelsesplassen» denne gangen.

6. Ise SK
Pålkongen var nære på nedrykket i forrige sesong, men klarer selvsagt å redde seg unna. Ise har blitt en nestor i Ingaligaen, og vil nok også bli å finne her etter denne sesongen selv om de for tiden ikke har det som skal til for å hevde seg helt i toppen.

5. Sarpefossen FK
Etter den finfine tredjeplassen i forrige sesong, vil nok denne sesongen bli et aldri så lite antiklimaks for Sarpefossen. Men femteplassen er en hederlig plassering og vi i redaksjonen forventer at Sarpefossen biter seg fast i toppen og leverer gode resultater i årene som kommer.

4. Hasletoppen FK
Æsj. Den sure fjerdeplassen tror vi det er Hasletoppen og Lap som kaprer. Kan fort være med og kjempe om medaljene men da må det meste klaffe for Vaffelgrossistene.  Mangler litt på lagene som ligger et knepp forann.

3. 1734 Svingen IL
De fleste av oss husker fortsatt at superbro vant ligaen og festen han arrangerte. Derfor håper de fleste av oss at han snart skal gjenta bedriften. Dessverre har han en litt for tynn stall akkurat nå. Kan fort også ta sølvplassen, det er lite som skiller lagene i toppsjiktet.

2. HH3BK
Carlkongen har et fantastisk lag på papiret. Dessverre får han ikke alltid det han ønsker ut av dem. Nok en gang tror vi han må se seg slått av sin erkefiendenabo. Hva det gjør med freden i nabolaget, vet vi ikke noe om. Forhåpentligvis vil HH3BK nærme seg og være med på å skape spenning i ligaen.

1. HH5FK
En vis mann sa en gang «Xpert eleven er et spill der en gjeng knehøner prøver å styre en fotballklubb og til slutt er det Hasle Hageby 5 FK som vinner». Det var meg, og jeg sa det nettopp. 


LYKKE TIL ALLE SAMMEN



_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evense

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar