lørdag 29. juni 2013

VL-Redaksjonen tipper Indianer Ligaen (Sesong 13)

Varteig League - sesong 13 sparkes som de fleste som elsker fotball har fått med seg i gang Lørdag 29.06.2013 kl 2100! Etter tradisjonen tro har vi i VL-Redaksjonen satt opp våre tabelltips for Indianer Ligaen! Tipsene er opparbeidet etter lagenes spillerstaller pr 28.06.13, så det er selvfølgelig mange faktorer som kan påvirke lagenes plasseringer i løpet av sesongen! Dette er de 10 lagene som skal kjempe om opprykk til Inga Ligaen denne sesongen. Vi starter fra bunnen og jobber oss oppover!

10: Skoglund IF
Lars Finstads Skoglund fikk noe overraskende tredje plass og opprykk fra Barkebilly Ligaen forrige sesong. Finstad er en dyktig taktikker, men han har ikke det sterkeste laget på papiret. Særlig er angrepet veldig svakt. Dermed tror vi at Skoglund må ta veien rett net til "det ytterste mørket" igjen.

9: Navestad IF
Navestad har vært tidenes Jo-jo lag mellom Indianer- og Inga Ligaen. Men nå sier ryktene at Kim Grønn skal starte med blanke ark og bygge et nytt storlag med sitt kjære Navestad IF. Å bygge stein på stein tar tid og vi tror derfor de rykker ned for så å komme sterkere tilbake om noen sesonger.

8: Haugen FC
Dan Atle Grønns mannskap var i trøbbel forrige sesong, men havnet til slutt på 7. plass. Denne sesongen tror vi de må ta det tunge steget ned til Barkebilly. Men med hellet ved sin side kan Haugen fort havne på en høyere plassering. Denne sesongen kan være Indianers jevneste i historien og vi tror at Haugen faller til kort.

7: Apolloveien Galaxy
Kristoffer Lundes Apolloveien endte på en sterk 2. plass i Barkebilly forrige sesong. Lunde har gjort noen gode kjøp de siste sesongene (feks Per Gunnar Lunde fra HH5FK før denne sesongen) og begynner å få et spennende lag. Hans stadige kontakter med HH5FKs manager Mr. K, kan også gjøre at Apolloveien kan bli et lag å se opp for i fremtiden. Vi tror de holder seg oppe i Indianer Ligaen denne sesongen og etterhvert stabiliserer seg i denne ligaen.

6: Hevingen FK
Thomas Jansson har en utrolig evne til å få det beste ut av et svakt mannskap. Med det som fokus, tror vi at Hevingen igjen havner på en respektabel plass midt på treet. Utfordringen til yngste Jansson fremover er å få bygd et storlag med slagkraft. Da kan de fort væremed å sloss om medaljer i "Det ypperste selskap".

5: Lande FK
Mr. Latino og hans Lande endte på den kjipe 4. plassen forrige sesong. De har et av de svakeste laget i ligaen, men Mikkelsen er en meget god manager med lang erfaring. Dette i seg selv sørger for at Lande ender på en respektabel 5. plass denne sesong.

4: Kurland FK
Kurland vant Barkebilly Ligaen forrige sesong.De har et sterkt lag og en dyktig manager i Åsmund Lunde. De kan fort rykke opp to sesonger på rad, men vi tror de ender på 4. plass denne sesongen. Absolutt en respektabel plassering for Mr. Lundes mannskap.

3: Ingaleden FK
Ingaleden måtte ta det tunge steget ned fra Inga Ligaen forrige sesong. Dette er også et typisk Jo-jo lag, som sliter med å finne seg til rette i noen ligaer. De har et nokså sterkt lag og har en entusiastisk manager I Håvard Olsen. Alt annet enn opprykk for Ingaleden vil være skuffende for de fleste og særlig for Big-Ols selv.

2: Bede FC
Mats Grønn har brukt en sesong i Indianer Ligaen på å bygge et slagkraftig lag. Det er mulig at han vil fortsette med det og "velger" å ikke ta en av de tre opprykksplassene. Men ser vi utfra lagets styrke og managerens ferdigheter, så tror vi de rykker opp med god margin.

1: Hestmoen United
Hva skjedde med Hestmoen forrige sesong? De startet veldig sterkt i Inga Ligaen, men falt helt sammen. Hvem hadde vel trodd at dette laget skulle rykke ned? Var dette bevisst av Mr. C?
Uansett er denne sesongen historie. Denne sesongen bør et lag av Hestmoens kaliber valse igjennom Indianer Ligaen. 1. plass tilhører Mr. C!

LYKKE TIL ALLE SAMMEN



_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evense

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar