lørdag 1. juni 2013

Apolloveien Galaxy - Månedens lag (Mai 2013)

"Månedens lag er en utmerkelse til det laget som har oppnådd flest resultatpoeng i løpet av måneden. Du har mulighet til å følge den foreløpige lista her og se hvilket lag som har oppnådd flest resultatpoeng til nå i måneden. Resultatene blir oppdatert en gang til dagen, nærmere bestemt i de 
nattlige oppdateringene."


Kristoffer Riis Lunde og hans elskede Apolloveien Galaxy er for andre gang på de siste tre mnd kåret til månedens lag i Varteig League!!! Mr. Riis Lunde sanket sammen 33,303 poeng i løpet av Mai!

I løpet av de 8 serierundene som ble spilt i Barkebilly Ligaen i løpet av Mai mnd har Apolloveien Galaxy vunnet 6 og spilt 2 uavgjort som vil si at de har sanket hele 20 poeng. Med 4 serierunder igjen å spille av sesong 12 innehar Apolloveien Galaxy første plassen i divisjonen med en luke på hele 8 poeng ned til 4 plassen. Mr. Riis Lunde har også sett ut som en vinner på overgangsmarkedet da han har hentet inn mange meget spennende spillere som har forsterket klubben i meget stor grad. Nå lukter det virkelig opprykk av Mr. Riss Lunde og hans menn!!!


Den alltid så lugne og sindige Mr. Riis Lunde (i midten sammen med Mr. K
(til høyre) og Mr. Sexy (til venstre) på VL samling Vol. 1



VL-FF GRATULERER!




____________________________________________________________________ 
For VL-FF (Varteig Leagues FotballForbund) 
VL-FF president – Pål Ørn Omdal 
Håkon Håkonsson og Leif Levinsen (VL-FF – visepresidenter)
varteigleague.blogspot.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar