lørdag 13. april 2013

VL-Redaksjonen tipper Indianer Ligaen sesong 12.


Den 12. utgaven av Indianerligaen sparkes straks i gang. Dermed er det nok en gang duket for tabelltips. Vi i VL-redaksjonen har troen på en rekordjevn sesong og tippingen av tabellen blir en meget vanskelig oppgave. Vi lar oss selvsagt ikke skremme av det og kan presentere følgende stalltips, før sesongen sparkes i gang senere i kveld.


10 Varteig IL
Yngstemann av Foss brødrene tok 3. plass og opprykksplass fra Barkebilly Ligaen forrige sesong. De har det svakeste laget på papiret og vi tror det blir en tøff sesong for Martin Foss sine spillere. Vi tror de havner på jumboplassen og må ta steget rett ned igjen.

9 Real Sika   
Simen Jensen imponerte alle ekspertene forrige sesong og han kunne krone seg med tittelen sesongens overraskelse. Jensen er en dyktig manager, men vi mener at troppen ikke er klare for det neste steget enda. Vi håper vi tar feil, men tror de også må ta steget ned til Barkebilly igjen.

8 Haugen FC
Dette kan for mange sees på som et overraskende tips. Men vi tror at denne sesongen kan være den jevneste i GLs historie og tror at Haugen FC kommer til å lide mest av dette. Dan Atle Grønns disipler endte kun på en 6 plass forrige sesong og tror de får det tøft også denne sesongen.

7 Lande FK
Mr. Mikkelsen har massevis av erfaring i sekken. Men etter en miserabel sesong i Inga Ligaen forrige sesong så har vi vanskelig for å tippe dem høyere denne sesongen. Vi tror at spillerne kommer til å lide av dårlig selvtillit. Men Mikkelsen har gode managerferdigheter, så Lande kan nok ende noe høyere. Men ikke mer enn midt på treet.

6 Lundekroken IL
GOF storimponerte i sin første sesong som manager i VL og valset igjennom Barkebilly Ligaen. Han har gjort noen gode kjøp både forrige sesong og i pre-season. Med GOF sin kløkt, tror vi at Lundekroken fortsetter å imponere og ender på en respektabel 6. plass.

5 St. Hansveien BK
 Mr. Elseths mannskap endte på en helt OK 7. plass forrige sesong. Sesongen tror vi på forbedringer. Elseth har et godt fotballhode og er nok stadig i diskusjon med «mentor» Thomas Jansson.
Vi tror med det at de får en respektabel 5. plass.

4 Bede County
Mr. BillyBoy er en fargeklatt i Indianer Ligaen og har en spesiell og spennende fotballfilosofi. Laget er ikke det sterkeste i ligaen, men med Bills engasjement og aggressive hode, så tror vi at Bede County kan være med å sloss om opprykksplass. Men de ender nok på den sure 4. plassen.

3 Hevingen FK
Vi tør påstå at yngstemann Jansson er en av de aller beste managerne i VL. Han disponerer en under middels spillertropp, men på grunn av Thomas Janssons gode taktikkeri, så tror vi at Hevingen ender på 3. plass og opprykk til det gjeveste selskap.

2 Ødegårdssletta FK
Ødegårdssletta hadde en meget tung sesong i Inga Ligaen forrige sesong og endte på 9. plass. Men vi tror at dette var kun et feilskjær og at nedrykket kun er friskt for Olsens spillere. Her nede har de større mulighet til å utvikle laget samtidig som de er i øverste sjikt. Vi mener de tar veien rett opp igjen.

1 Bede FC
Mats Grønns mannskap var lenge og sloss om medalje i Inga Ligaen forrige sesong. Men en trøblete 2. halvdel sørget for at de faktisk rykket ned med minste margin. Grønn er en manager med høy stå på vilje, men mangler kanskje noe på det taktiske feltet for å være av de beste managerne i VL. Men stallen er sterk og de bør valse igjennom Indianer Ligaen – hvis Grønn selv ønsker det. Eller tar han en kalkulert avgjørelse med å holde laget i Indianer Ligaen en stund – ala Hestmoen??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar