lørdag 13. april 2013

VL-Redaksjonen tipper Barkebilly Ligaen (Sesong 12)

Varteig League - sesong 12 sparkes, som de fleste som elsker fotball har fått med seg i gang Lørdag 13.04.2013 kl 2100! Etter tradisjonen tro har vi i VL-Redaksjonen satt opp våre tabelltips for Varteig Leagues nyopprettede 2 divisjon Barkebilly Ligaen (VLs 2. divisjon)! Tipsene er opparbeidet etter lagenes spillerstaller pr 14.04.13, så det er selvfølgelig mange faktorer som kan påvirke lagenes plasseringer i løpet av sesongen! Dette er de 1o lagene som skal kjempe om opprykk til Indianer Ligaen denne sesongen. Vi starter fra bunnen og jobber oss oppover!

10: Tune IL
Et lag må ende sist i divisjons systemet, og denne sesongen tror vi det blir unge Mr. Berby sine menn. Tune endte på 9 av 10 plass i Indianer Ligaen sesong 11, og det ser ut som om T Berby har startet oppbygningen av et nytt, yngre og ikke minst friskere Tune lag. Alle vt at det tar tid, og vi tror at Tune vil ha full fokus på utvikling denne sesongen.

9: Bedemafian FC
Endte på en noe skuffende 8 plass i sesong 11 etter at ekspertene tippet dem mye høyere på tabellen. Det ser også ut som om Tobben14 har startet opp med en aldri så liten utskiftning av egen spillerstall, og det er som regel meget tøft å kombinere det med sportslig suksess.

8: Ryesvei Wednesday
Espen K ledet lagetsitt til en 7 plass i sin debut sesong, men med den økende kvaliteten på lagene i Barkebilly tror vi han må ta et steg ned på "pallen" denne sesongen. Har hentet inn en spiller som kan eve laget på kort sikt og en spiller for fremtiden, men med den stallen RW disponerer for øyeblikket har de nok godt av minst 1-2 sesonger til i Barkebilly.

7: Sarpsborg FK 
Det ulmer av talent i SFK stallen, men vi tror ikke det tar full fyr denne sesongen. X11 legenden Lenar Berby er en tålmodig mann, og vi tror han kommer til å time SFK sitt første opprykk som han selv ønsker. Vi er sikkre på at Berby har en klar strategi for laget sitt, og at opprykk er noe han ikke ønsker denne sesongn. Når det er sagt har SFK potesialet til å gjøre tipsene til skamme, men det er det bare Mr. Berby selv som er herre over.

6: Apolloveien Galaxy
Hadde en elendig med stor E start på sesong 11, men beviste i andre halvdel at det bare er prioriteringer det står på for at AG har potensialet til å gjøre det meget bra sportslig. Mr. Lunde hentet inn noen sårt etterlengtede unggutter på slutten av sesong 11 som på mange måter har revitalisert allerede. Med 1/3 større innsats av sjefen sjøl kan det fort ende enda høyere opp for AG denne sesongen.

5: 1738 Borgenhaugen FK
Jonpau har noe som de fleste Barkebilly lag ikke har, og det er minst en stjernespilleri hvert ledd av laget. Denne stammen tror vi er nok til at Borgenhaugen klarer å tangere sin 5plass fra sesong 11. Kjøpet av stjernespilleren Tae-Kyoun Geum er også et signal til supportere og motstander lag om at Borgnhaugen er et lag som ønsker å ta enda høyere skritt denne sesongen.

4: Sarpsborgbomsene
Han har vært med i X11 sirkuset siden tidenes morgen, og kjenner gamet like godt som sin egen bukselomme. Få er flinkere en Mr. GT-Hansen til å bygge lag, men det er også grunnen til at vi tipper Bomsene på den litt sure fjerdeplassen denne sesongen. GT selv er nok også klar over at laget hans er noen sesonger/ungguter/forsterkninger unna å lykkes i Indianer Ligaen, og vi tror derfor at en fjerdeplass passer GT og Bomsene hans glimrende.

3: Fjelldal Flyers FC 
"Tannburste" imponerte de fleste da han ledet laget sitt til en 4 plass i sin debut sesong, og selv om FFFC langt i fra er det sterkeste laget i Barkebilly Ligaen tror vi de overrasker de fleste ved å ta steget opp til Indianer Ligaen etter 18 spilte serierunder. Har en jevnt stall som tåler skader, og med en stjernespiss til inn kan denne sesongen se meget lovende ut for FFFC.

2: Skoglund IF
Sammen med Kurland FK disponerer den rutinerte ringreven Krompen (Lars Finstad) en spillerstall som er i en klasse for seg selv i Barkebilly Ligaen! Skoglund har rykket ned to sesonger på rad (11 plass Inga Ligan/Ses 10 og 10 plass Indianer Ligaen/Ses 11), men denne sesongen garanterer vi i VL-Red at det igjen vil bli jubel sener på Kneipen Arena etter 18 spilte serierunder.

1: Kurland FK 
Mr. Åsmund Lunde rykket noe sensasjonelt ned fra Indianer til Barkebilly Ligaen i sitt Varteig League comeback. Om det kom av undervurdering av samtlige motstandere, lite engasjement eller en umotivert spillergruppe vites ikke, men at stallen han disponerte var for svak er ikke et godt nok argument. Mr. Lunde disponerer Barkebilly Ligaens helt klart sterkeste start XI og ikke minst stall, og det vil nesten være en liten skandale om Kurland FK ikke er et Indianer Liga lag neste sesong. Kurland FK rykker rett opp igjen. Det garanterer vi!!!



_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.com og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann Evensen og Einar Evensen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar