fredag 11. januar 2013

VL-Redaksjonen/BigOls presenterer Barkebilly Ligaen

Etter 10 sesonger med Episke kamper og Sexy fotball har Varteig League blitt en meget atraktiv liga for supportere, næringslivet og ikke minst mange lovende manager spirer i Varteig/Sarpsborg miljøet! Siden Varteig League sesong 4 har ligaen bestått av 24 lag delt på Inga Ligaen og Indianer Ligaen, men grunnet stor pågang og en mengde nye lag søknader har VL-FF president Håkon Håkonsson sammen med styret bestemt seg for å utvide Varteig League kvoten til 30 lag fra og med sesong 11!

Samme hvor mange ganger VL-FF delte 30 på to ble det 15 hver eneste gang, og etter mange sene kvelder med grubling knakk endelig visepresident Asle Trafo koden. "3 divisjoner for svingende" var forslaget Mr. Trafo kom med, og da stod VL-FF plutselig ovenfor et nytt dilemma.... Hva skulle den nye divisjonen hete!?

En forslagkasse ble hengt opp på Bygdehallen (det gamle kommunelokalet i Varteig), og intensjonen var at hvem som helst fra hele Sarpsborg kommune kunne legge sine forslag om hva Varteig League sin nye divisjon skulle hete i kassen i løpet av en drøy uke. Siden Bygdehallen nettopp har fått navnet Bygdehallen var det nok ikke mange som egentlig skjønte hvor denne kassen hang, for da kassen ble tømt etter en drøy uke lå det bare fem lapper i kassen. På den ene stod det "What ever" signert CarlKongen, på lapp nr 2 stod det "Det ytterste mørket" signert Superbro, den tredje var blank, og på den fjerde stod det "Bede Ligaen" signert Mats Grønn, men på den femte stod det et navn som fikk det til å klinge i ørene på VL-FF president Håkon Håkonsson!!! "Barkebilly Ligaen" signert BigOls....... Dette er et navn som har historisk betydning for Vartinger flest, og siden BigOls var mannen bak navnet tok vi en tur ned til barndomshjem på Ødegårdssletta hvor Ingaleden gutta camper under preseason! Vi fikk en kort kommentar fra BigOls som slappet av med en "kald en" på verandaen tidligere i dag!




BigOls tok en liten prat med oss på verandaen
tidligere i dag
Eli-Ann Evensen: God morgen BigOls! Vi tok en liten tur innom her i dag siden ditt forslag til navn på Varteig Leagues nye divisjon ble valgt ut ;)

BigOls: SweetLaila Eli-Ann er det sant Einar!?

Einar Evensen: Det er 100% sant BigOls! Ditt forslag ble funnet som det beste i konkurranse med hele 4 andre forslag! Men hvorfor egentlig Barkebilly Ligaen BigOls?

BigOls: Det skal jeg fortelle dere!  Jeg husker det navnet fra da jeg gikk på Varteig Skolen.. Vi kalte dem fra Ovaskogs/Fufuholmen for Bærkebilly's ..

Evensen (x2): Hehehe

BigOls: De hadde lang vei til nærmeste butikk.... Lagde seg barkebrød etc.. Jeg forbinder det med selvforsynte vartingær! Bærkebrød, fesk og himkok ;) Jeg husker et par fra ovaskogs i klassen min som fortalte om bestefedre/oldefedre som ikke hadde vært utenfor ovaskog på 50 år...De overlevde på poteter, grønnsaker, fesk ulovlig jakt og ikke minst Bærkebrød ;) Det var nok muligens litt romantisert, men det er ingen tvil om at det var mye i det. Jeg må virkelig si at jeg var fascinert av dem historiene!!!

Eli-Ann: Jeg må virkelig si at Varteig League sin nye 3 divisjon kan være stolt av å bli kalt opp etter et slikt episk sagn BigOls! Takk for ditt bidrag, og lykke til med den kommende sesongen ;)

BigOls: Ingen årsak Eli-Ann og Einar! Du reiser deg O'Ingaled ;)



Slik ble altså Varteig League sin nye 3 divisjon døpt! Vi takker BigOls for sitt enorme bidrag, ved å sende han en sjekk på 100 econ og et års forbruk av Bærkebrød som kan hentes på Varteig Landhandel......



Lagene som skal skal kjempe om opprykk fra Barkebilly til Indianer Ligaen den kommende sesongen er:

Bedemafian, Sarpsborg FK, Appolloveien Galaxy, Lundekroken IL, Fjelldal Flyers, Real Sika, Sarpsborgbomsene, 1738 Borgenhaugen FK, Ryesvei Wednesday og Varteig IL (er vi 99% sikkre på)

Vi ønsker samtlige nye managere velkommen til Varteig League!

VL-FF sender også ut en offentlig beklagelse til Mr. C/Hestmoen United og Sjefen/Sarpefossen FK som ble snytt for sine velfortjente opprykk til Inga Ligaen på grunn av endringene i liga systemet!!!



_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.com og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann Evensen og Einar Evensen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar