mandag 21. november 2011

Tidenes første Varteig League Legender (04.10.2011)

Varteig League - sesong 5/runde 15 ble spilt kl 2100 i kveld, og etter kveldens runde er det klart atIngaleden FK playmaker Håvard Olsen og Hestmoen Uniteds keeper Carl-Ove Jelsnes er de to første spillerene i Varteig League som har rukket å spille 100 obligatoriske VL kamper! Siden disse to spillerne har spilt i Hestmoen Utd og Ingaleden FK gjennom hele sin karriere vil det si at de nå også har fått statusen som levende legender i sin egen klubb også!

Det er selvfølgelig ikke tilfeldig at nettopp disse to spillerne er de to første VL spillerne som når 100 kamper, siden de utgjør en meget viktig rolle i sine respektive lag! Håvard Olsen (Big-Ols) som ikke bare er spillende manager for Ingaleden FK, men også playmaker på sitt eget lag utgjør hjertet og lungene på Ingaledens midtbane og han kan også vise til at han i sesong 1 ble kåret til ligaens assist konge! Carl-Ove Jelsnes ble kåret til sesongens keeper i sesong 2, og det er ingen tvil om at han kan ta på seg en stor del av æren for at Hestmoen Utd vant VL gullet i ses 2, 3 og 4!

Det er derfor med stor stolthet at vi i VL-FF kan dele ut tidenes to første Inga-Gullklokker som samtlige Varteig League spillere som oppnår 100 kamper i Varteig League vil motta!

Gratulerer til Carl-Ove Jelsnes og Håvard Olsen som i kveld (04.10.2011) ble Varteig Leagues aller første liga/klubb legender!!!




Håvard Olsen
Midtbane, 28 år - Ingaleden FK


_____________________________________________________________________________
For VL-FF (Varteig League Fotball Forbund)
VL-FF President - Pål Ørn Omdal
Yngvar Eilertsen og Leif Levinsen (VL-FF - visepresidenter)

(Denne saken var muligens gammelt nytt for mange av dere, men den var såpass viktig at vi måtte ha den med på denne siden!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar