onsdag 9. november 2011

Spillerportrett - Marius Andersen (Rødsøy FK)

Marius Andersen var en av 10 managere som var med fra starten av Varteig League da ligaen ble opprettet den 06.08.2010! Mæjæn startet sin Varteig League karriere som manager for klubben Platåveien 18 BK (nå bedre kjent som FK Øya), men etter å ha blitt kåret til sesongens "Negative overraskelse" (en pris VL-FF fant ut at de ikke skulle dele ut etter sesong 1) samt en elendig start på sesong 2 valgte Mæjæn å pensjonere seg fra manager yrket!

I preseason før VL sesong 5 klarte HH5FK manager Mr. K å overtale Mæjæn til å skrive under for laget hans (denne gangen som spiller) som førte til at Marius Andersen ble tidenes første spiller (Sammen med tidligere Hagastuveien 13 FK manager Kristian Navestad) i VL som har fått sparken som manager for en klubb i VL, for så å ta VL Gull med en annen klubb i ligaen som spiller! Marius Andersen gjennomførte en glimrende sesong for Hasle Hageby 5 FK, og han bidro sterkt til at Mr. Ks lag tok sitt andre Gull i løpet av ligaens historie ved å score hele 11 mål samt at han bidro med 3 assist på 18 kamper!

Marius Andersen
Spiss, 32 år

Marius Andersen

I preseason før sesong 6 var det ingenting som tydet på at Mæjæn ikke skulle fullføre sin karriere som spiller i HH5FK, men da Robert Uno Normann Skrev under HH5FK dagen før starten på sesong 6 valgte en noe kynisk Mr. K å legge han ut på VIP Transfersiden!

Det tok bare 21 timer fra Mæjæn var lagt ut for salg før GT Hansen i Rødsøy FK sendte en faks til Mr. Ks kontor med et bud på 4,8 mill econ! Dette var et bud Mr. K ikke kunne si nei til, og etter få timers betenkningstid ble det klart at Rødsøys nye nr11 het M Andersen!


Marius Andersen kommenterte overgangen fra HH5FK til Rødsøy slik - "Jeg har hatt en glimrende sesong i HH5FK under Mr. Ks ledelse! Jeg ble hentet til klubben for å hjelpe Mr. Ks urutinerte spisser med min erfaring, og jammen ble det Inga Liga - Gull på første forsøk! Mr. K er en type som liker å satse på unggutta så når Robert skrev under for laget ble jeg ikke overrasket over at Mr. K fortalte meg at det var på tide å lette etter en ny klubb! GT Hansen viste meget stor interesse for mine tjenester allerede dagen etter, og etter en rask prat med Rødsøys manager var det ingen tvil om at det var Rødsøy jeg ønsket å spille for denne sesongen ;) GT Hansen er en meget rutinert manager med store ambisjoner, og jeg ser frem til å bidra med å fullføre klubbens 2 sesonger lange mål om å rykke opp til Inga Ligaen! Dere skal ikke se bort fra at vi klarer det allerede denne sesongen ;)"

Mæjæn har så langt hatt en glimrende start på sin karriere som Rødsøys nye nr11 ved at han scoret 2 mål i debuten, og han har sanket hele 4 poeng på sesongens første 4 kamper!


SesongDivisjon
Nåværende sesongIndianer Ligaen4(0)4(0)2(0)2(0)0(0)0(0)0(0)1(0)0(0)
Previous clubs
LagKamperMålMålgivendeDagerSolgtPris
Hasle Hageby 5 FK18113732011-10-284 800 000 econ

Meritter
KategoriScoreAvdelingLigaSesong
Topscorer11 målInga LigaenVarteig League5
Flest poeng14 poengInga LigaenVarteig League5





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar