søndag 4. mai 2014

VL-Redaksjonen tipper Barkebilly Ligaen (Sesong 17)

Skrevet av Daniel Bill - Bede County

12. Taterhaugen
Taterhaugen har en ung manager som mest sannsynlig er en mann for fremtiden! Han har et fotballhode men klarer ikke å vise det på taktikkbordet! Jeg tror de ender sist, men de pleier å ta en å annen skalp i løpet av sesongen, så resten må passe seg litt!

11. Ise SK
Ise SK er et lag som har sett bedre tider. Det hjelper ikke at det går rykter om at manageren deres snart skal gå av med pensjon. De har pr. d.d. en veldig tynn tropp som må forbedres! Midtbanen deres stiller med stokk og rullator. Med Øyvind Musa som en av de beste spillerne sier vel det sitt! Det her blir mest sannsynlig en begredelig sesong.

10. Sarpsborgbomsene
Sarpsborgbomsene har en trio med målfarlige spillere på topp. Spesielt må de andre lagene se opp for Sequeira, som er kjent for å holde hode kaldt foran mål! Hvis de får i gang han kan dette avgjøre mange tette kamper, men forsvarsfireren ser ikke bra ut.

9. Borgen Buas Venner
BBV(W) The big beautiful women har en meget svak tropp, kanskje den svakeste troppen i hele Varteig League. Men de har en av de største troppene. Hvis manageren kvitter seg med 4-5 spillere som er ubrukelige, satser på å videreutvikle ungguttene med et par eldre rever som sier hva de skal gjøre, kan dette laget i løpet av 3-4 sesonger bite godt fra seg, men det er for tidlig ennå!

8. 1738 Borgenhaugen FK
De har en veldig sterk midtbane! Men jeg kan ikke se noe annet ledd som er i nærheten av nivået midtbanen holder. På keeperplassen har de en gammel pensjonist som bestemann mens det lurer en
halvfet unggutt bak han i køen. Forsvaret ser ut som de kan komme til å bli rulla over av de beste lagene i ligaen! Hvis det laget her får på plass en bedre keeper og en bedre forsvarspiller, kan de ta hvem som helst.

7. Bede FC
Bede FC sparket i fjor sin manager, de har fått inn frisk blod som ennå er med for å lære. Det henger fortsatt igjen mye av det den tidligere manageren stod for, så mitt råd til den nye manageren er å kvitte seg med noen av de gamle krigerne å finne noen nye helter, selv om de ikke lenger har supportere på Bede, har de fortsatt en tradisjon og opprettholde!

6. Hiffærne IF
Hiffærne har en sprudlende manager som stiller med en ganske bred stall med et veldig jevnt ferdighetsnivå. Hvis manageren er god på taktikktavla kan de ende på øvre halvdel, men hvis han ikke er det, kan han fort havne på nedre. Forsvarsfireren ser ut de kan slite med neste sesong med tanke på alder.

5. Ryesvei Wednesday
Storsigneringen Snoop Doggy Bag kan skaffe RW masse poeng på egenhånd denne sesongen. Men med rullebladet til Snoop hadde det kanskje lønt seg med en 2. keeper? De har en manager gir omverdenen et innblikk i klubben igjennom media, det takker vi for. Men er manageren oppskrytt? Det får denne sesongen vise. Jeg tipper at de enten holder følge med toppen, ellers så ligger de å kaver i ingenmannsland!

4. Tune IL
Tune har en ganske stor tropp. Får de fokuset til å bruke en femten seksten spillere iløpet av sesongen for å få en kjerne til å bli samspilt over tid, som dermed gjør at ferdighetene demmes øker kan det her bli et veldig godt lag, men for øyeblikket har de et lag som har litt for mye av det «gode».

3. Apolloveien Galaxy
Med det sterkeste laget i hele ligaen bør de klare å rykke opp denne sesongen. De har en vanvittig spiller i Ibarra som kan smelle inn skudd fra 40 meter, men han tror jeg alle de andre managerne
kommer til å prøve å markere ut i hver kamp! En drøss av gode hodespillere gjør at dette laget blir skumle på dødballer!

2. Bede Bataljonen
Bede Bataljonen har en av de mer ivrige managerne i hele Varteig League! Noe som gjør at ikke noe annet enn et opprykk er godt nok for daglig leder Rudi! De har sterke spille i alle ledd som betyr at dette laget blir vanskelige å ta poeng mot! Reggie Walker kommer til å banke inn et å annet mål på frispark denne sesongen!

1. Tindlund Tigrene
Hvis TT ikke rykker opp i år lurer Dick i skyggen mens JJ må ta sin hatt å gå med sola i ryggen!

Lykke til! Xoxo Bede County!



_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evense


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar