lørdag 8. februar 2014

VL-Redaksjonen tipper Inga Ligaen (Sesong 16)

Skrevet av Lars Petter Jensen - Hasletoppen FK

12. Kurland FK
Laget til Åsmundo rykket egentlig ned men ble reddet i siste sekund. Vi tror at laget tar den siste plassen i divisjonen i denne sesongen. Laget er rett og slett ikke bra nok. Laget har avdelingens dårligste keeper og litt for mange unge spillere i troppen. Det lukter jumbo langt vei, det eneste som kan snu dette er noen magiske knep fra en lur manager. Vi gleder oss uansett til å se hva laget kan overraske med. Har unge Åsmund et ess i ermet???
11. Haugen FC
Neste som må ta den sure veien ned er laget til Mr. DAG. Vi ser kun et godt forsvar i dette laget. Resten er vel ræva?  Vi tror ujevnheten i dette laget ikke holder mot de andre lagene.  Men vi har tatt feil av dette rosa laget før. De hadde en fabelfantastisk avslutning på forrige sesong, som gjorde at de karret seg over streken. Er det noe slik vi kan få se fra denne utrolig spennende manageren kommer våre spådommer til å bli banket sønder og sammen. Hele laget er en fargeklatt som vi egentlig håper blir med i toppen, men det får tiden vise…..
10. Ingaleden FK
Big jojoO og hans menn blir nok ikke oppe lenger enn en sesong denne gangen heller. En av ligaens mest interessante manager med en lang tid i dette gamet. Vi har veldig sans for denne karen, men laget hans er dessverre ikke godt nok. Forsvaret består pr. dags dato av kun 3 gode spillere og vi tror at det kommer til å renne inn bakover. Dermed blir det tøft å holde plassen. Big Ols har også ligaens eldste lag og disse gamlingene klarer ifølge oss ikke å holde laget oppe….
9. Hestemoen United
Med nød og neppe tror vi den gamle kjempe holder plassen. Vi har i flere sesonger blitt skuffet over hva den tidligere mester har fått ut av laget. I år er det også her tynt besatt i de bakre rekker. 3 toppspillere i forsvaret men det tror vi blir for lite, i tillegg er det ingen reservekeeper i laget.  Skader kan gjøre dette til en grusom sesong. Men som vi har håpet på før kan jo Mr. C finne frem til gamle fordums tider og da blir det i alle fall en overraskelse for oss. Vi tror nemlig ikke manageren er like sulten som før…..
8. Bede County
Det er alltid et nyopprykket lag som overrasker. Det blir midt på treet for BC i år. Her har vi et lag som er godt besatt når det gjelder ferdighet, men med kun 15!! spillere i troppen blir det ikke helt topp. Vi kan ikke se at de har all verdens av Econ heller. Da må nok Mr. Shakespeare skrive en ny roman for å få råd til kjøpe noen forsterkninger. Dermed blir det nok ingen opprykkslaga som kommer blant de 7 beste.
7. Hasletoppen FK
Mr. Jensen ba om et mirakel for å beholde plassen og han ble atter en gang bønnhørt. Utvidelsen av divisjonen gjorde at de ble værende.  Sist gang det skjedde slo de hardt tilbake. Laget er denne gangen en smule for gammelt, med sjefen sjøl tilbake i forsvar. Det gjenstår å se om han velger å spille seg sjøl eller satse yngre som han tidligere har lovet. Med en fotball som tidligere har gjort at laget har vært blant de mestscorende i ligaen vil dette gi de enda en sesong blant fiffen. Men blir det like dårlig som forrige gang kan det bli enda dårlig…..
6. Ødegårdssletta FK
Young  Ols er en dreven manager som aldri slutter å overraske. Laget er litt tynt besatt i forsvaret, men det kan endres på ved å kjøpe inn en forsterkning. Selv om laget ikke er blant de beste er det noen som kan tyne det beste ut av troppen er det motivatoren og geniet Olsen. Han gir dette laget en annen dimensjon med pågangsmot og en usedvanlig spesiell måte å få piska laget fremover. Med den alltids store brødreduellen med den eldre O, vil han gi alt for å ikke komme bak sin bror på tabellen….
5. St. Hansveien BK
Hvem er denne mannen som er så mystisk? Jo det er et taktisk geni opprinnelig fra Varteig. Han er blitt oppfostret med effektiv fotball i Varteig IL i sine yngre år og vi kan se at denne kunnskapen han tok med seg fra sine forbilder har gjort han til en av ligaens beste managere. Nå tror vi dessverre at det ikke blir noen topplassering denne gang men han kommer til å få ut det beste av det laget han disponerer. Vi gleder oss til å se om det kommer noen overraskelse i positiv forstand fra denne karen i år også….
4. Sarpefossen FK
Sjefen ble nestsjefen forrige sesong, men vi tror at laget faller utenfor pallen denne gang. Ligaens rikeste klubb, men heller ikke i år er det kommet noen storkjøp fra denne manageren. Hva sparer han til tro? Ikke til medalje slik det ser ut nå. Laget ser litt mer svakere ut i år og det vil igjen vise seg i resultatene. Har solgt to av sine beste spillere for ca 9 millioner i det siste og vi håper at disse pengene brukes til forsterkninger. Da blir det enda mer spennende å følge sjefen og hans menn…
3. Hasle Hageby 3
Ingen er som kongen. Denne meget spreke manageren er ligaens største sjarmtroll og luring. Han gir alt i hver kamp og det gir jo resultater. Med en stall som er blant ligaens beste tror vi det blir medalje atter en gang. Det som holder han unna toppen er at stallen er alt for liten. Med kun en god spiss kan det gå til h…… om det blir skader på Fesærn. Men som tidligere er det ingen som er en slik fryktinngytende manager når det gjelder å holde laget skadefri og klar til kamp. Her blir det spennende å følge kongen atter en gang….
2. 1734 Svingen IL
Disse Karlsen gutta er de tøffeste managerne vi har i ligaen. Yngstebror K er den som klarer å få det beste ut av et mannskap som egentlig ikke er all verden. Men med stødig grep og litt flaks blir han nok den som kommer nærmest det å være nest best. Får vi noen storkjøp av noen rutinerte rever i år også? Det er alltid spennende å se hva SAK finner på. Setter som nærmest vanlig sin lit til den eldre spissen Andre A-E Karlsen, når skal denne mannen gi seg?? Men det blir nok en drøss av mål i år igjen. Skulle noe annet skje vet vi at Karlsen finner på noe. Vi tror det blir sølv, men unge K kan finne på å satse på utvikling om det ikke skulle vise seg at det blir som han vil og da kan det bli hva som helst….
1. Hasle Hageby 5
The Big Boss, Legende, Adelig, hva er det vi ikke kan kalle den ubestridte mester. Han legger hele sin sjel inn i dette og derfor har han skaffet seg et lag som bare vinner og vinner. Det har ikke vært mange feilskjær av denne mesteren. Vi kan jo ikke tippe noe annet enn gull. MEN går vi litt nærmere inn på laget så ser vi noen svakheter. Laget er litt svalt totalt sett i forsvar med kun 3 toppspillere, men slik vi kjenner denne manageren blir nok det gjort noe med. Dermed er det kun bare å gratulere med enda et gull.
Vi ønsker uansett alle lykke til med sesongen!!!

_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evensen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar