lørdag 8. februar 2014

VL-Redaksjonen tipper Indianer Ligaen (Sesong 16)

Skrevet av Daniel Bill - Bede County



Hei på deg! Skal du se tips? Da må du nesten lete et annet sted….. NEIDA! Her kommer de!

12. Bede F.C
Mats Grønn…………

11. Lande FK

Marcelo, Mr. Latino, Loco Poco, Pocahontas, kjært barn har mange navn, men de har ikke mange gode spillere av den grunn! De har på papiret kun 15 spillere noe som kan bli skummelt hvis det blir skader, spesielt på en av nøkkelspillerne. Jeg tror ikke troppen til Lande er god nok til å beholde plassen, så jeg tror dessverre de rykker ned!

10. Rufus

Rufus kommer mest sannsynligvis til å rykke ned en divisjon. Det er nok et lag for fremtiden, men hvis ungguttene plukker mye poeng tidlig og opparbeider seg en fin form kan de havne høyere opp på tabellen. De kommer til å være avhengig av at lagene de møter scorer mindre mål enn seg selv for å vinne.

9. Varteig

Varteig har en stall som har en god blanding av unge og gamle spillere. De har en del gode spillere, men det er viktig at de bryr seg om klubben. Varteig ser ut som et kjøperlag der det er en del av spillerne som ikke har hjerte i klubben. Klarer spillerne å få lyst til å kjempe for klubben? Det gjenstår å se…

8. Lundeskroten

Lundekroken har klart å hisse på seg et par Navestad folk, nevner ikke noen klubber, det hadde ikke vært noe hyggelig mot hverken Espen eller Kjell. Men jeg tror Lundekroken kan komme til å rykke opp. Den eneste grunnen til at jeg tipper dem her er at jeg har lova Kjell å tippe Lundekroken under han!
7. Fjelldal Flyers

Fjelldal fuglene har en ganske bra tropp, men jeg tror ikke manageren deres har hodet på rett plass. Han er altfor cocky i hodet sitt noe som gjør at de verken rykker opp eller ned, men blir en middelhavsflyer. Hvis manageren får hodet på rett plass kan de vinne alle kampene sine, men det er jo skuddår hvert fjerde år.

6. Ise SK

Pål sexy 40 year old (virgin) har en rett å slett drit dårlig tropp. Den eneste fordelen hannes er at han er en veldig bra keeper. Men som alle vet er Pål  en veldig god manager som kan gjøre gråstein om til gull, men da må det et skippertak til.

5. Hevingen

Hevingen hadde en up and coming manager som jeg tror begynner å miste gnisten. Hvis Elseth finner igjen gnisten kan dette bli bra, men hvis gnisten blir borte har han jo St. Hansveien på si. Fortsatt bitter på den ene kampen for 2 år siden……

4. Bukkhornet IL

Bukkhornet har en veldig bra manager med en veldig bra tropp. De har opplevd en veldig opptur de siste par sesongene noe som jeg tror vil fortsette. De blir tippet på den litt kjipe 4. plassen, men om alt lykkes kommer de til å rykke opp til det gode selskap. Der kan storheter som f.eks Bede County ventes på motsatt side.

3. Apolloveien Galaxy

Dette tipset er det mest overraskende tipset. Jeg tror at med det laget som besittes her blir møtt opp av en manager som logger seg inn jevnlig kan gjøre store ting. Men da må det en skjerpings til innad i klubben, men de har alle forutsetninger for å komme høyt på tabellen.

2. Real Sika

Simen Jensen har fått et par sesonger på nakken nå. Han er en veldig dyktig manager som kom på en veldig fin opprykksplass i fjor. Kan Simen fortsette denne trenden med et godt managerhode å en dødar taktikk i hver kamp så kan han også denne sesongen havne høyt på lista!

1.       Sarpsborg FK

De har den dyktigste manageren i hele Indianerligaen. De har et veldig ungt å godt lag som lett kaprer 1.plassen. Jeg ser ingen grunn til at de ikke skulle klare å rykke opp 2 sesonger på rad. De kommer bare om få sesonger til å kjempe om edelt metall i det ypperste selskap!




Takk for følget.  Nå skal jeg se på OL! Med vennlig hilsen fra alle meg i Bede County! :-) 


_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Eli-Ann og Einar Evense





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar