fredag 29. januar 2016

VL-Redaksjonen tipper Varteig League (Sesong 25)

Tabelltips for Inga Ligaen

SKREVET AV Patrick Walther Larsen/Furuholmen Kickers og Stian Walther/Hiffærne IF

10: Ødegårdssletta FK: Nyopprykket lag som får det tøft med å holde seg. For dårlig keeper blir utslagsgivende.

9: Tindlund Tigrene: Har en nedadgående kurve og vi tror det blir vanskelig å holde seg i år. Men JJ er en luring, så man vet aldri.

8: Hevingen FK: Vant Indianerligaen sist sesong, men vi tror de går rett ned igjen. Ikke bra nok forsvar til å stå imot de gode angriperne i Ingaligaen.

7: Hasletoppen FK: Jevnt over godt lag, men nivået i divisjonen er høy og vi tror det blir en kamp for å unngå nedrykk.

6: Ryesvei Wednesday: Et lag i oppløsning. Jean Paul Croissant må gjøre underverker for å være med i toppen denne sesongen.

5: 1734 Svingen I.L: Har et bra lag, men ikke krutt nok på topp til å være med helt i toppen. Stig må også snart ut på keeperjakt.

4: Hasle Hageby 3: Whatever.

3:Platåveien 11: Har et bra lag og er en av tre utfordrere til gullet.

2: Lande FK: Vi tror Lande blir et topplag i år igjen. Kan med litt flyt ta gull.

1: Hasle Hageby 5: Ligabossen har ikke det beste laget på papiret, men han vet tydeligvis noe som vi andre ikke vet. Kan bli en veldig jevn kamp om gullet denne sesongen, spesielt med tanke på keeper Ulvetangen`s nedadgående kurve og oppadgående alder.





Tabelltips for Indianer Ligaen

10: Triton United 7: Kudos for å rykke rett opp i sin første sesong i VL. Laget er for dårlig til å holde seg i divisjonen.

9: Lundekroken IL: Rykket opp etter en sesong i bånnslammet av ligaen. Har et lag som fort kan bli en jojo imellom divisjonene.

8: Hafslund IF: Også et nyopprykket lag. Får det tøft i denne divisjonen og vi tror at for svake målvakter gjør at de må ned igjen.

7:Dypedahlskauen FC: Har et greit lag, men blir en kamp for å overleve. Tipper rutinen blir avgjørende.

6: Varteig IL: Fossern har etablert seg i den midterste divisjonen, men er ett av fem lag som må kjempe om å unngå nedrykk.

5: Harahjellen FK: Rykket ned forrige sesong, men vi tror at HFK må bygge litt nytt. Derfor blir det en plass midt på tabellen.

4: Ingaleden: Tippet som dumpekandidat sist sesong. Har ikke noe kjempelag, men med en luring av en manager, tror vi likevel det blir bra med poeng. "Du reiser deg, O`led".

3:Bede County: Bill må opp i ringa! Det tror vi han vet, og leder Bedebærmen til opprykk.

2: EPA Utd: Går rett opp igjen. Tror det blir et bikkjeslagsmål i toppen. EPA tar en av opprykksplassene, men vinner ikke divisjonen.

1: Sarpefossen FK: Har det beste laget i divisjonen i våre øyne. Med rutine fra Ingaligaen, blir det et soleklart opprykk for Sjefen!





Tabelltips for Barkebilly Ligaen

10: Borgen Buas Venner: Har en manager som ikke er tilstede, men som har trua...  Har havna sist de siste 3 sesongene og det blir intet unntak i år.

9: Valaskjold City: Har et ok lag, hvis vi ser bort fra spillerne som har 1 og 2 i ferdighet.... Kommer garantert til å være i bånn av tabellen.

8:Kruse Boys: Bra forsvar, men det er det eneste også.... Kommer til å slite med å skåre mål.

7: 1738 Borgenhaugen: Har det sterkeste laget i divisjonen, men en manager som ikke er med. Har noen habile stjernespillere, men de leverer ikke.

6:Sarpsborg F.K: Falcao har rykket ned to sesonger på rad og er nede for å bygge opp et nytt storlag. Får det tøft med såpass mange unggutter på laget.

5:Tune IL:Har et midt på tre-lag. Ingen muligheter for opprykk.

4: Kjølshunn City: Har ikke i nærheten av det beste laget i ligaen, men vi tror manager Freiten kommer til å overraske i år.

3: Furuholmen Kickers: Rykket ned etter to sesonger i Indianerligaen. Bør ha et godt nok lag til å gå rett opp igjen.

2:Grønnliæ III: Har et godt og jevnt over bra lag, men ikke et lag for fremtiden akkurat. Kan bli en tett og jevn brødreduell i toppen.

1: Hiffærne IF: Rykket ned med god margin fra Indianerligaen. Men forskjellen er stor mellom divisjonene, derfor tror vi at Hiffærne går rett opp igjen.




Vi ønsker samtlige lag i Varteig League lykke til med sesong 25!


_____________________________________________________________________________
For SA, VL - Online TV, Varteig Menighetsblad, Varteigindianeren magasin, VL.net, Øya Avisa, Skoleavisa, VG (Varteig Gatekjøkkenmeny) Bede Bedeblad, HU, Tindlund Tidene, Hestmoen Budstikke, Lande News, Skoglund Blad, Skjeberg Menighetsblad, Ødegårdssletta Tidene, svingen.no, haslehageby5fk.blogspot.no, varteigleague.blogspot.no og Hasle-Tidende

Tor og Steinar Lunde, Hilde Hjortland, Prost Haugen, Torbjørn Helgesen, Brianna Frost & Jay-Lo, Aart Noren, Kaare S. Kandale, Jan Neidissen, Marte Gallis, Pondus, H. Are. Pus, Ole Morten Rosted, Jon Harald Pedersen, Vegard Beide, Øystein Loff, Espen Kristiansen, Eli-Ann og Einar Evensen, Stian W og MarveFleksnes

Varteig League