onsdag 27. mars 2013

God Påske fra VL-FF (2013)

Varteig League Fotball Forbund ønsker samtlige lag/managere i ligaen en riktig god Påske! Vi håper dere får en rolig og fin pasjonstid sammen med familie og venner hvor dere kan minnes hvorfor vi egentlig feirer påske ;)

Husk at du aldri er alene i verden og at det er noen som bryr seg om deg, om du skulle ha en tøff tid som manager i Varteig League eller noe annet sted!
 
___________________________________________________________________________________
For VL-FF (Varteig Leagues FotballForbund)
VL-FF president – Håkon Håkonsson
Asle Trafo og Leif Levinsen (VL-FF – visepresidenter)
varteigleague.blogspot.no
 

fredag 1. mars 2013

Hevingen FK - Månedens Lag (Februar 2013)

"Månedens lag er en utmerkelse til det laget som har oppnådd flest resultatpoeng i løpet av måneden. Du har mulighet til å følge den foreløpige lista her og se hvilket lag som har oppnådd flest resultatpoeng til nå i måneden. Resultatene blir oppdatert en gang til dagen, nærmere bestemt i de nattlige oppdateringene."

Thomas Jansson/Mr. Facerape/Mr. Rundens manager/Lillejonas12 og hans kjære Hevingen FK gikk fult fortjent av med tittelen månedens lag/manager for Februar med 32,689 poeng!

Hevingen FK har sanket hele 21 poeng i Indianer Ligaen i løpet av Februar (1 tap, 7 seiere). Hevingen ligger for øyeblikket på en imponerende andre plass i en meget sterk Indianer Liga. Hevingens manager står også bokført med 4 rundens manager priser i løpet av Februar som er en meget imponerende prestasjon.

(Thomas Jansson i midten med blå genser om det skulle være noen som
helst tvil om hvem han er)

VL-FF GRATULERER!



____________________________________________________________________ 
For VL-FF (Varteig Leagues FotballForbund) 
VL-FF president – Pål Ørn Omdal 
Håkon Håkonsson og Leif Levinsen (VL-FF – visepresidenter)
varteigleague.blogspot.no